Pitstop in de natuur van Overijssel

Overijssel

Over de rivier de IJssel vind je een prachtige provincie: Overijssel. Het landschap van Overijssel is dan ook veelzijdig. Een hoogtepunt in de natuur van West-Europa is het Nationaal Park De Weerribben. Het dankt zijn bestaan aan het op grote schaal afgraven van turf. Ook Giethoorn – het Venetië van het Noorden – vind je in Overijssel. Maak ook kennis met het mooie authentieke stadje Blokzijl, te bereiken via slingerende dijken, gelegen aan het water. Kortom, genoeg gelegenheid voor een pitstop in de natuur van Overijssel!

www.motorkleding.nl

In Salland krijgt Nederland iets bergachtigs. Vanaf de Holterberg, Noetseler-berg, Hellendoornse Berg en Lemelerberg geniet je van een prachtig uitzicht over de bossen, heidevelden, stuifzand en vennen.

Er zijn dus prachtige motorroutes te rijden door deze provincie. Wij hebben er een aantal voor je verzameld maar je kunt uiteraard ook zelf op zoek naar een mooie motorroute door deze provincie. Vergeet dan ook niet om een pitstop in de natuur van Overijssel in te lassen. Je kunt dan even de benen strekken en geniet van koffie en lunch met uitzicht over de IJssel of op een landelijk gelegen terras.

Rheeze
Haaksbergen
Dalfsen

 

Lemele

 

Denekamp

 

Nutter

 

Blokzijl

 

Pitstop in de natuur van Overijssel
Mander

 

Pitstop in de natuur van Overijssel
Weerselo
Pitstop in de natuur van Drenthe
Enschede