Pitstop in de natuur van Friesland

Friesland

Provincie  Friesland,  dit is de tweede provincie in het rijtje zoals wij deze hebben geleerd op school.  Het maken van een pitstop in de natuur van Friesland is een waar genot. De provincie Friesland heeft een prachtig open landschap, heel veel water en 4 Nationaal parken.

www.motorkleding.nl

De Friezen zijn terecht heel trots op hun provincie vol met tradities én met een eigen officiële taal.  Dus hier wappert overal de Friese vlag en zijn de plaatsnaambordjes tweetalig. De weides van deze provincie staan vol met prachtige Friese paarden en nergens anders in Nederland zie je zo veel boten. Voor het rijden met de motor gaat onze voorkeur uit naar zuid-west Friesland, het gebied van  “Fryske Marren“.  Maar je vindt uiteraard door heel Friesland mooie routes en fijne plekjes voor een pitstop in de natuur van Friesland.

Op deze site vind je 10 mooie motorroutes in Friesland  of zoek zelf op deze pagina naar een motortocht in Friesland, bijvoorbeeld de Elf steden tocht! Na zo’n heerlijke motorrit mag een pitstop ook niet ontbreken. Klik daarom op de foto’s om deze bijzondere pauzeplekken in de natuur te vinden waarvan wij vinden dat ze aan alle criteria voldoen!

Terherne
Wijckel
Hindeloopen
Rijs
St. Jacobiparochie
Anjum
Sloten
Wijckel
Stavoren
Terherne
St. Nicolaasga
Oudemirdum
Sloten
Bakkeveen