Nieuwsbrief maart 2019

Pitstop in de natuur

Start nieuwe motorseizoen, pitstopindenatuur.nl

Hoi,

www.motorkleding.nl

Met het mooie weer van de afgelopen week heb je misschien al wat mooie kilometers op de motor gemaakt!

Wil je binnenkort een mooie route in Friesland rijden mét overnachting?  Dan heeft Hotel Gasterij de Oorsprong in St. Nicolaasga een mooie aanbieding voor bezoekers van pitstopindenatuur.nl. Zij bieden 5% korting op een overnachting als je op de motor komt! Ze hebben mooie 2-persoons kamers én een groot aantal 1-persoons kamers. Je kunt dan meteen een mooie route rijden in de omgeving, bijvoorbeeld de Om de meren tocht of de prachtige 11 fonteinen tocht!

Nog een mooie aanbieding voor een pitstop in de natuur van Overijssel: breng een bezoek aan Geertien in Muggenbeet. Met deze bon krijg je een leuke korting op je rekening. Als je een mooie route hebt gereden in Overijssel dan kun je bij Geertien even heerlijk bijtanken. Deze pitstop past prima in de Zuiderzeeroute.

Pitstop in de natuur van Overijssel
Blokzijl

Tot slot hieronder twee prachtige motoren van Triumph te koop. Een Speed Triple R en een Street Triple RS. Wil je sportief rijden op een kwaliteitmotor? Klik op de foto’s en je krijgt meer informatie over deze twee fantastische machines!

Triumph Speed Triple R
Triumph Speed Triple R
Triumph Street Triple RS
Triumph Street Triple RS

Heel veel fijne en veilige kilometers toegewenst!

Sylvie

Pitstopindenatuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *