Motorseizoen ten einde? Niet voor ons!

Motorseizoen ten einde?

www.motorkleding.nl

Voor veel motorrijders is het motorseizoen ten einde. Ze halen per 1 oktober hun motor uit de verzekering om pas weer op 1 maart op te stappen. Jammer, want er zijn nog zoveel momenten in deze maanden om te genieten op de motor!  Wat denk je van een korte rit over (lege!) landwegen met een pitstop voor een heerlijke kop erwtensoep? Je komt in deze maanden niet veel “vrienden” tegen om naar te zwaaien 😉 maar wat is het genieten op een droge dag!

Zo hebben wij op de laatste dag van de meteorologische herfst een mooie rit door Drenthe gereden. Mét een fantastische pitstop in de natuur van Drenthe in Westervelde. We werden warm onthaald door een vrolijke ruwharige teckel bij de Jufferen Lunsingh die stiekem mee naar binnen glipte omdat het binnen lekker warm was!

Warm was het niet alleen voor wat betreft de temperatuur. We werden ontvangen in een statig pand van weleer met veel authentieke details. Een warme, rustige sfeer, een tafeltje in een mooie serre met een prachtig uitzicht op de tuin en de schapen in de wei. Wij hebben genoten van een heerlijke lunch gemaakt van verse ingrediënten, van een heel ander niveau dan een broodje bal! Een zeer geslaagde lunch, een echte aanrader.

Voor ons is het motorseizoen nog niet ten einde, wij genieten het hele jaar rond!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *