Start nieuwe motorseizoen, pitstopindenatuur.nl

De start van het nieuwe motorseizoen komt eraan!

Het is met de kou van de afgelopen dagen moeilijk voor te stellen maar nog even en de start van het nieuwe motorseizoen is daar! Je mailbox heeft vast al reclame ontvangen van de motorbeurs in Utrecht. Misschien heb je zelfs al plannen gemaakt voor een vakantie op de motor?

www.motorkleding.nl

Wat je plannen ook zijn voor de start van het nieuwe motorseizoen, je kunt in ieder geval binnenkort weer met volle teugen genieten op de motor. Misschien nog wel met je winterpak én handvatverwarming aan 😉 om een heerlijke rit te maken in het prille voorjaarszonnetje.

Begin niet meteen met een dagrit maar start met een korte rit om na al die maanden weer het juiste gevoel te krijgen. Las uiteraard een mooie pitstop in de natuur in. Er zijn heel veel fantastische zaken in de natuur om even bij te tanken. En vind je er een die wij nog niet kennen, stuur ons dan een berichtje!

Voor je het weet spring je weer ieder weekend (of vaker!) op de motor en geniet je telkens weer met volle teugen van de rit én van de pitstop! Wij wensen je in ieder geval een heel fijne start van het nieuwe motorseizoen toe en vele veilige kilometers met fantastische pitstops!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *